Beat the egg, salt and water in a bowl, stirring constantly, add flour in small portions and knead the dough. Remove the minced meat from the refrigerator.
Взбейте в миске яйцо, соль и воду, постоянно помешивая, добавляйте муку небольшими порциями и замесите тесто. Фарш достаньте из холодильника.
Chop the onion very finely. Place the minced meat in a bowl, add salt and pepper, mix with onion. Roll out the dough with a rolling pin into a not too thin layer. Using a glass, cut out circles from the dough.
Репчатый лук порубите очень мелко. В миску выложите фарш, посолите и поперчите, смешайте с луком.Тесто раскатайте скалкой в не слишком тонкий пласт. С помощью стакана вырежьте из теста кружочки.
Place 1-2 tbsp into each circle of dough. l. fillings.
В каждый кружок теста выложите 1-2 ст. л. начинки.
Carefully fold the circle over and pinch the edges.
Аккуратно заверните кружок и защипните края.
Cook the dumplings. Pour water into a saucepan, add salt and bring to a boil. Place the dumplings in boiling water and cook for 5-7 minutes until the dumplings float to the surface and are ready.
Сварите пельмени. В кастрюлю налейте воды, посолите и доведите до кипения. В кипящую воду опустите пельмени и варите 5-7 минут до того момента, пока пельмени не всплывут и не будут готовы.
Place the finished dumplings on a plate. Be sure to serve them hot.
Готовые пельмени выложите на тарелку. Обязательно подавайте их горячими.
Dumplings can be decorated with herbs and served with sour cream.
Пельмени можно украсить зеленью и подать их со сметаной.