Grate the cheese on a fine grater. Cut the champignons into slices. Chop the garlic.
Натрите сыр на мелкой терке. Шампиньоны нарежьте пластинами. Измельчите чеснок.
Cut the baguette into 1.5 cm thick pieces and place on a baking sheet or wire rack. Sprinkle with olive oil and place in an oven preheated to 200°C for 5 minutes.
Багет нарежьте кусочками толщиной в 1,5 см и выложите на противень или на решетку. Сбрызните оливковым маслом и отправьте в разогретую до 200 °С духовку на 5 минут.
Fry the garlic in butter for a minute, then add the mushrooms. Season with salt and pepper, add thyme and fry the mushrooms for another 3-4 minutes.
Обжарьте чеснок на сливочном масле в течении минуты, затем добавьте шампиньоны. Посолите, поперчите, добавьте тимьян и обжаривайте грибы еще 3-4 минуты.
Place the finished filling on toasted bread and sprinkle with grated Parmesan.
Готовую начинку выложите на подсушенный хлеб и присыпьте тертым пармезаном.