Toast the baguette in an oven preheated to 160-180°C until crispy. Chop the parsley and peppers.
Багет подсушите в заранее разогретой до 160-180 °С духовке до образования хрустящей корочки. Измельчите петрушку и перцы.
Season the steak with salt and pepper on both sides, brush with olive oil, and sprinkle with thyme leaves. Grill steak on both sides to desired doneness. Transfer the finished steak to a plate and cover with foil, leave the meat to “rest” for 10-15 minutes.
Стейк посолите и поперчите с двух сторон, смажьте оливковым маслом, посыпьте листиками тимьяна. Обжарьте стейк на гриле с двух сторон до желаемой степени прожарки. Готовый стейк переложите на тарелку и накройте фольгой, оставьте мясо «отдыхать» на 10-15 минут.
In a bowl, combine chopped parsley and peppers, add olive oil, balsamic vinegar and stir. Generously coat the steak on both sides with sauce and leave to marinate for 15-20 minutes.
В миске соедините измельченную петрушку и перцы, добавьте оливковое масло, бальзамический уксус и перемешайте. Обильно смажьте соусом стейк с обеих сторон и оставьте мариноваться минут на 15-20.
Cut the baguette in half, brush with olive oil and sprinkle with arugula. Cut the steak into small slices and place on top of the arugula. Spread the remaining sauce over the meat. Cover with the other half of the baguette and press the sandwich with your hand.
Багет разрежьте пополам, смажьте оливковым маслом и присыпьте рукколой. Стейк нарежьте небольшими ломтиками и выложите поверх рукколы. Остатки соуса распределите на мясо. Накройте второй половиной багета и прижмите сэндвич рукой.