Chop the garlic.
Нарежьте чеснок.
Place all ingredients for jellied meat (except garlic) in a multicooker bowl and fill with water. Add spices and salt. Select the “Stew” mode and set the timer for 90 minutes.
Поместите все ингредиенты для холодца (кроме чеснока) в чашу мультиварки и залейте водой. Добавьте специи и посолите. Выберите режим «Тушение» и установите таймер на 90 минут.
Sift the mustard powder through a sieve, add 2 tablespoons of boiling water and stir until a thick paste forms. Pour in the remaining boiling water, mix thoroughly and leave for 15-20 minutes. Add vegetable oil, lemon juice, salt and mix.
Горчичный порошок просейте через сито, добавьте 2 столовых ложки кипятка и перемешайте до образования густой пасты. Влейте оставшийся кипяток, тщательно перемешайте и оставьте на 15-20 минут. Введите растительное масло, лимонный сок, посолите и перемешайте.
Remove all ingredients from the slow cooker. Disassemble the meat into fibers and strain the broth. Place the pieces of meat in a mold, add chopped garlic and pour in the broth. Place in the refrigerator until set.
Извлеките из мультиварки все ингредиенты. Разберите мясо на волокна, бульон процедите. Выложите кусочки мяса в форму, добавьте нарезанный чеснок и залейте бульоном. Уберите в холодильник до застывания.