Grate the cheeses. Chop the onion and garlic. Chop green onions and olives.
Натрите сыры. Измельчите лук и чеснок. Измельчите зеленый лук и оливки.
Fry the garlic in a saucepan for a minute. Add tomato sauce, onion, spices and mix well. Add water and bring the sauce to a boil, stirring occasionally. Simmer over low heat for 15-60 minutes, depending on the desired consistency.
В сотейнике обжаривайте чеснок в течении минуты. Добавьте томатный соус, лук, специи и хорошо перемешайте. Влейте воду и доведите соус до кипения, периодически помешивая. Томите на слабом огне в течении 15-60 минут, в зависимости от желаемой консистенции.
Mix half of the grated sauce thoroughly with 60 ml of tomato sauce. Fill the tortillas with cheese mixture. Roll tightly and place in pan, seam side down. Spread the remaining sauce, grated cheese, chopped onion and olives on top. Bake at 200°C for 20 minutes.
Половину тертого соуса тщательно смешайте с 60 мл томатного соуса. Начините лепешки сырной массой. Сверните плотные роллы и выложите в форму швом вниз. Поверх распределите остатки соуса, тертый сыр, измельченный лук и оливки. Выпекайте при 200 °С в течение 20 минут.