Heat the cumin in a frying pan and grind it into powder. Chop the cherry tomatoes, onions and eggplant. Cut the chicken into pieces.
Зиру подогрейте на сковороде и измельчите в порошок. Нарежьте черри, лук и баклажан. Нарежьте курицу кусочками.
Place sesame seeds in a blender bowl and grind into flour. Add garlic, lemon juice, a little oil, salt and pepper. Whisk.
Кунжут насыпьте в чашу блендера и измельчите в муку. Добавьте чеснок, сок лимона, немного масла, соль и перец. Взбейте.
Add a little chickpeas to the sesame mixture and chop until smooth. Add the cumin, the rest of the chickpeas, a little broth and beat again.
К кунжутной массе введите немного нута и измельчите до однородности. Добавьте зиру, остальной нут, немного отвара и снова взбейте.
Fry the vegetables in vegetable oil until tender. In a separate pan, fry the chicken until golden brown.
На растительном масле обжарьте овощи до готовности. На отдельной сковороде обжарьте курицу до золотистой корочки.
Warm the tortillas, spread the hummus on them, and distribute the meat and vegetables evenly. Roll into tight rolls and secure with cling film. Place in the refrigerator for 1-2 hours.
Подогрейте тортильи, смажьте их хумусом, равномерно распределите мясо и овощи. Сверните плотные роллы и зафиксируйте форму пищевой пленкой. Уберите в холодильник на 1-2 часа.