Grate the Parmesan. Peel and chop the garlic.
Натрите пармезан. Почистите и измельчите чеснок.
Separate the mushroom stems from the caps. Then finely chop the legs.
Отделите ножки грибов от шляпок. Затем мелко нарежьте ножки.
Fry the chopped mushroom stems and garlic with the addition of thyme in hot oil for 5-10 minutes.
Обжарьте на раскаленном масле нарезанные ножки грибов и чеснок с добавлением тимьяна в течение 5-10 минут.
Combine fried mushrooms with cream cheese and grated Parmesan. Season and stir.
Соедините жареные грибы с творожным сыром и тертым пармезаном. Приправьте и перемешайте.
Fill the mushroom caps with the curd filling. Bake at 180°C for 20-25 minutes until golden brown.
Заполните творожной начинкой шляпки грибов. Запекайте при 180 °C в течение 20-25 минут до золотистого цвета.