Cut off the bread crusts and chop the crumb. Rub the garlic with salt and olive oil. Boil the quail eggs.
Срежьте хлебные корочки и нарежьте мякиш. Разотрите чеснок с солью и оливковым маслом. Отварите перепелиные яйца.
Brush the bread crumb with the garlic mixture and fry in a dry frying pan on both sides until golden brown.
Смажьте мякиш хлеба чесночной массой и обжарьте на сухой сковороде с двух сторон до золотистой корочки.
Fry the chicken fillet on both sides until golden brown.
Куриное филе обжарьте с двух сторон до золотистой корочки.
In a separate bowl, whisk the yolks with mustard, Worcestershire sauce, lemon juice, salt and pepper. Without ceasing to stir, gradually add olive oil to the yolks.
В отдельной миске взбейте желтки с горчицей, вустерширским соусом, соком лимона, солью и перцем. Не переставая мешать, постепенно введите в желтки оливковое масло.
Place the greens in a salad bowl and drizzle the dressing over them. Grind the avocado with salt and olive oil until pureed and add to the salad. Stir.
В салатную миску выложите зелень и сбрызните ее соусом. Авокадо измельчите с солью и оливковым маслом до пюреобразного состояния и введите в салат. Перемешайте.
Chop the chicken fillet and eggs. Place them on top of the salad mixture and spread the croutons and Parmesan slices on top.
Нарежьте куриное филе и яйца. Выложите их сверху салатной смеси, поверх распределите крутоны и слайсы пармезана.