Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Combine strawberries with sugar and blend until smooth using a blender. Divide the mass into 2 parts. Cover the mold with cling film and place in the freezer for 30 minutes.
Соедините клубнику с сахаром и измельчите до однородной консистенции с помощью блендера. Разделите массу на 2 части. Форму закройте пищевой пленкой и отправьте в морозилку на 30 минут.
Whip the cream with powdered sugar until stiff peaks form. While continuing to whisk, gradually pour in the yogurt.
Взбейте сливки с сахарной пудрой до устойчивых пиков. Продолжая взбивать, постепенно влейте йогурт.
Pour the cream mixture into the pan on top of the strawberry layer and gently smooth it out. Place in the freezer for 90 minutes. Spread the remaining chopped strawberries over the creamy layer and place in the freezer until completely set.
Выложите сливочную массу в форму поверх клубничного слоя и аккуратно разровняйте. Уберите в морозильную камеру на 90 минут. Распределите поверх сливочного слоя оставшуюся измельченную клубнику и уберите в морозильник до полного застывания.