Slice the strawberries.
Нарежьте клубнику.
Mix flour with salt, baking powder and vanilla. In a separate bowl, beat the eggs with sugar and mix with the dry mixture.
Смешайте муку с солью, разрыхлителем и ванилином. В отдельной миске взбейте яйца с сахаром и смешайте с сухой смесью.
Heat the butter with milk over low heat. Add the hot mixture into the dough in parts and stir. Pour the finished dough into the mold and bake at 180°C for 25-30 minutes.
Масло подогрейте с молоком на медленном огне. Частями введите в тесто горячую смесь и перемешайте. Влейте готовое тесто в форму и выпекайте при 180 °С в течение 25-30 минут.
Whip the cream with powdered sugar until stiff peaks form. Cut the finished biscuit into small cubes.
Сливки взбейте с сахарной пудрой до устойчивых пиков. Готовый бисквит нарежьте небольшими кубиками.
Place the sliced sponge cake on the bottom of the mold, spread a layer of cream and strawberries on top, sprinkle with lemon juice and repeat all three layers.
Выложите нарезанный бисквит на дно формы, сверху распределите слой из сливок и клубники, сбрызните лимонным соком и повторите все три слоя.