Chop chocolate and nuts.
Измельчите шоколад и орехи.
Melt the butter and 60 grams of chocolate in a water bath. Beat the egg with sugar until white. Add the beaten egg little by little into the chocolate mixture and stir.
Масло и 60 граммов шоколада растопите на водяной бане. Яйцо взбейте с сахаром добела. Понемногу введите взбитое яйцо в шоколадную смесь и перемешайте.
Mix flour with cocoa, salt and baking powder. Combine the dry mixture with the chocolate mixture and knead into a stiff dough. Add chopped nuts and chocolate to the dough.
Муку смешайте с какао, солью и разрыхлителем. Соедините сухую смесь с шоколадной и замесите крутое тесто. Добавьте измельченные орехи и шоколад в тесто.
Form small balls and place them on baking paper. Press each ball down lightly with the back of a spoon. Bake at 170°C for 10-12 minutes.
Сформируйте небольшие шарики и выложите их на бумагу для выпечки. Каждый шарик слегка придавите обратной стороной ложки. Выпекайте при 170 °С в течение 10-12 минут.