Warm the milk.
Подогрейте молоко.
Dissolve gelatin in hot milk.
Растворите желатин в горячем молоке.
Dissolve the chopped chocolate in a saucepan over low heat. Add sugar and lemon zest and leave on the heat for a minute, stirring continuously.
В сотейнике на медленном огне растворите измельченный шоколад. Добавьте сахар, лимонную цедру и оставьте на минуту на огне, непрерывно помешивая.
Remove the lemon zest and pour in the milk and gelatin in a thin stream, stirring continuously.
Достаньте лимонную цедру и тонкой струйкой влейте молоко с желатином, непрерывно помешивая.
Grease the molds with butter. Pour the mixture into molds and leave to cool for 4 hours. When the dessert is ready, lower the molds into hot water for 5-7 seconds. This will make it easier to get panna cotta.
Формочки смажьте сливочным маслом. Разлейте смесь по формочкам и оставьте охлаждаться на 4 часа. Когда десерт будет готов, опустите формочки в горячую воду на 5-7 секунд. Так будет проще достать панна-котту.