Grind the cookies into crumbs. Melt the butter.
Измельчите печенье в крошку. Растопите сливочное масло.
Add butter to the crushed cookies and mix thoroughly. Spread evenly into the springform pan, pressing and shaping the edges with the back of a spoon. Bake the base at 160°C for 10 minutes.
Введите в измельченное печенье масло и тщательно перемешайте. Равномерно распределите по разъемной форме, утрамбовывая и формируя края обратной стороной ложки. Выпекайте основу при 160 °С в течение 10 минут.
Beat cream cheese with powdered sugar. Add lemon juice, zest, cream and continue whisking. Add 1 egg and 3 yolks into the cream and beat for another minute at low speed. Spread the filling evenly onto the cooled base.
Взбейте сливочный сыр с сахарной пудрой. Добавьте лимонный сок, цедру, сливки и продолжите взбивать. Введите в крем 1 яйцо и 3 желтка и взбивайте еще минуту на невысокой скорости. На остывшую основу равномерно распределите начинку.
Place a baking sheet with water on the bottom layer of the oven and the cheesecake on the top layer. Bake at 120°C for 50 minutes. Leave the cooled cheesecake in the refrigerator for 6-8 hours.
На нижний слой духовки установите противень с водой, а на верхний – чизкейк. Выпекайте при 120 °С в течение 50 минут. Остывший чизкейк оставьте в холодильнике на 6-8 часов.