Freeze the butter.
Заморозьте масло.
Place cereal, flour, sugar and baking powder into a bowl. Mix thoroughly.
Всыпьте в миску хлопья, муку, сахар и разрыхлитель. Тщательно перемешайте.
Transfer the oat mixture to a blender, add the frozen butter and blend until smooth.
Переместите овсяную смесь в чашу блендера, добавьте замороженное масло и измельчите до однородной консистенции.
Spread the resulting mixture evenly over the bottom of the pan, pressing down with the back of a spoon.
Полученную смесь равномерно распределите по дну формы, утрамбовывая обратной стороной ложки.
Place cottage cheese, sour cream, sugar and egg in a bowl. Beat with a blender until smooth.
В миску выложите творог, сметану, сахар и яйцо. Взбейте блендером до однородной консистенции.
Place the cream in the base of the pie. Shake the pan to distribute the filling evenly. Sprinkle with remaining cereal and butter mixture. Bake at 180°C for 30-40 minutes.
Выложите крем в основу пирога. Встряхните форму, чтобы начинка равномерно распределилась. Присыпьте остатками смеси из хлопьев и масла. Выпекайте при 180 °С в течение 30-40 минут.