Roast the almonds in a dry frying pan. Grind the chocolate. Separate the yolk from the white of one egg.
Обжарьте миндаль на сухой сковороде. Измельчите шоколад. У одного яйца отделите желток от белка.
Add 2 eggs, sugar and vanilla sugar to the whites, beat for 3-5 minutes until white foam. Add flour with baking powder and knead the dough.
К белку добавьте 2 яйца, сахар и ванильный сахар, взбивайте 3-5 минут до белой пены. Добавьте муку с разрыхлителем и замесите тесто.
Add nuts and chocolate to the dough and continue kneading until the filling is evenly distributed.
Добавьте в тесто орехи и шоколад и продолжайте вымешивать его до равномерного распределения начинки.
Divide the dough into two parts and place in the form of bars. Brush the pieces with egg yolk and bake at 180°C for 30 minutes. Cool the future cookies slightly, cut into portions and bake for another 10 minutes.
Разделите тесто на две части и выложите в форме батончиков. Смажьте заготовки яичным желтком и выпекайте при 180 °С в течение 30 минут. Слегка остудите будущее печенье, нарежьте порционно и выпекайте еще 10 минут.