Refrigerate the mascarpone. Separate the yolks from the whites.
Охладите маскарпоне. Отделите желтки от белков.
Thoroughly beat the yolks with powdered sugar. Add mascarpone and mix thoroughly. Combine the cheese mixture with the yolks.
Тщательно взбейте желтки с сахарной пудрой. Введите маскарпоне и тщательно перемешайте. Соедините сырную массу с желтками.
Beat the whites with salt until stiff peaks form, add them to the cheese mixture and mix gently.
Взбейте белки с солью до устойчивых пиков, введите их в сырную массу и аккуратно перемешайте.
Soak the cookies in coffee and place in the mold. Layer the cookies with raspberry syrup, spread the cream on top and lay out the berries. Leave the finished mascarpone in the refrigerator until cool.
Пропитайте печенье в кофе и выложите в форму. Прослоите печенье малиновым сиропом, поверх распределите крем и выложите ягоды. Готовый маскарпоне оставьте в холодильнике до охлаждения.