Wash the vegetables and dry with a paper towel. Prepare the remaining ingredients specified in the recipe.
Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем. Подготовьте остальные ингредиенты, указанные в рецепте.
Grate the cheese on a coarse grater.
Сыр натрите на крупной терке.
Chop the onion and garlic into small cubes.
Лук и чеснок порубите мелким кубиком.
Blanch the tomatoes. To do this, make cross cuts on them, place them in boiling water in a saucepan, and keep in boiling water for 1 minute. Then quickly plunge into ice water and remove the skin. Then cut the tomatoes into cubes. Remove the stem from the bell pepper and cut it into small cubes.
Помидоры бланшируйте. Для этого сделайте на них крестовые надрезы, опустите в кипящую воду в кастрюле, подержите в кипятке в течение 1 минуты. Затем резко опустите в ледяную воду и снимите кожицу. Затем нарежьте помидоры кубиком. У болгарского перца удалите плодоножку и нарежьте его мелким кубиком.
Cut the crab sticks into small cubes too.
Крабовые палочки тоже нарежьте небольшим кубиком.
Assemble the salad: combine all ingredients in a deep bowl.
Соберите салат: в глубокой миске соедините все ингредиенты.
Season the salad with mayonnaise and also add 1 tbsp. l. sour cream for a milder taste. Add salt, pepper and mix well.
Заправьте салат майонезом, а также добавить 1 ст. л. сметаны, чтобы вкус был нежнее. Посолите, поперчите и хорошо перемешайте.
Serve the salad garnished with finely chopped dill and green onions.
Подавайте салат, украсив мелко нарезнным укропом и зеленым луком.