Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Spread the chocolate-hazelnut spread evenly onto the center of the rectangular piece of dough. Sprinkle almonds on top. Make cuts along the sides of the dough and braid it.
На центральную часть прямоугольного пласта теста равномерно распределите шоколадно-ореховую пасту. Сверху посыпьте миндалем. Сделайте надрезы по бокам теста и сплетите «косичку».
Place the finished pie on a baking sheet. Beat the egg and brush the braid with it. Cover the pie with a towel and leave in a warm place for 15-30 minutes. Bake in an oven preheated to 180°C for 20-25 minutes.
Готовый пирог переложите на противень. Взбейте яйцо и смажьте им косичку. Накройте пирог полотенцем и оставьте в теплом месте на 15-30 минут. Выпекайте в заранее разогретой до 180 °С духовке в течение 20-25 минут.