Grind the cookies in a blender. Melt the butter. Dissolve gelatin in water according to instructions.
Измельчите печенье в блендере. Растопите сливочное масло. Растворите желатин в воде согласно инструкции.
Add melted butter to the cookies and mix thoroughly. Distribute the resulting mixture over the bottom of the mold and press down with the back of a spoon.
Введите в печенье растопленное масло и тщательно перемешайте. Распределите полученную массу по дну формы и утрамбуйте обратной стороной ложки.
Mix mascarpone with cream, powdered sugar, lime zest and juice. Pour in the cherry yogurt and whisk until smooth. Add dissolved gelatin and mix again.
Маскарпоне смешайте со сливками, сахарной пудрой, цедрой и соком лайма. Влейте вишневый йогурт и взбейте до однородной консистенции. Введите растворенный желатин и еще раз перемешайте.
Pour the resulting mixture into the base and put it in the refrigerator until it hardens.
Полученную массу влейте в основу и уберите в холодильник до застывания.