Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Whip the cream to stiff peaks.
Взбейте сливки до устойчивых пиков.
In a separate bowl, mix the mascarpone with powdered sugar, pour in the liqueur and carefully fold in the whipped cream. Stir until smooth.
В отдельной миске смешайте маскарпоне с сахарной пудрой, влейте ликер и аккуратно введите взбитые сливки. Перемешайте до однородной консистенции.
Dip the Savoiardi cookies into strong coffee for 1-2 seconds and place them in a layer on the bottom of a mold (you can use a springform pan). Next, evenly distribute the layer of cream cheese mixture. Repeat the layers and place the cream on the top layer. Place the tiramisu in the refrigerator for 3 hours.
Печенье савоярди окуните на 1-2 секунды в крепкий кофе и выложите слоем на дно формы (можно разъемной). Далее равномерно распределите слой сливочно-сырной массы. Повторите слои и верхним слоем выложите крем. Отправьте тирамису в холодильник на 3 часа.
Sprinkle the finished tiramisu with cocoa powder.
Готовый тирамису присыпьте какао-порошком.