Grind the cookies using a blender or mortar. Melt the butter in a saucepan or microwave oven. Melt the chocolate. Dissolve the gelatin according to the instructions on the package.
Печенье измельчите с помощью блендера или в ступке. Сливочное масло растопите в сотейнике или в СВЧ-печи. Шоколад растопите. Желатин растворите, согласно инструкции на упаковке.
Prepare the base. In a bowl, combine melted butter and cookie crumbs. Line a cheesecake pan with parchment or grease it with butter. Spread the buttered cookies over the bottom of the pan. Compact, forming small sides. Place the base in the freezer for 15 minutes.
Приготовьте основу. В миске смешайте растопленное масло, крошку печенья. Форму для чизкейка застелите пергаментом или смажьте маслом. Распределите печенье с маслом по дну формы. Утрамбуйте, формируя небольшие бортики. Поместите основу в морозилку на 15 минут.
In a separate bowl, mix curd cheese with powdered sugar, pour in liqueur, add melted chocolate and gelatin. Mix well until smooth.
В отдельной миске смешайте творожный сыр с сахарной пудрой, влейте ликер, добавьте растопленный шоколад и желатин. Хорошо перемешайте до однородной консистенции.
Whip the chilled cream to stiff peaks and gently fold into the cheese and chocolate mixture. Spread the filling over the bottom of the pan and place in the freezer for 15 minutes.
Взбейте охлажденные сливки до устойчивых пиков и аккуратно введите в сырно-шоколадную массу. Распределите начинку по дну форму и отправьте в морозилку на 15 минут.
Decorate the cooled cheesecake with chocolate chips and refrigerate for 4-6 hours until completely set.
Охлажденный чизкейк украсьте шоколадной стружкой и отправьте в холодильник на 4-6 часов до полного застывания.