Preheat oven to 150°C.
Разогрейте духовку до 150°C.
Sift flour into a bowl, add eggs, powdered sugar, salt, baking powder and knead the dough. Leave it to cool for 30 minutes.
В миску просейте муку, добавьте яйца, сахарную пудру, соль, разрыхлитель и замесите тесто. Оставьте его охлаждаться на 30 минут.
Add rice, milk, orange zest and margarine to a saucepan. Over medium heat, bring the mixture to a boil, stirring occasionally, and cook until the rice is tender.
В сотейник добавьте рис, молоко, цедру апельсина и маргарин. На среднем огне доведите смесь до кипения, периодически помешивая, и варите до готовности риса.
In a blender bowl, combine cottage cheese with eggs, sugar and starch, grind until smooth.
В чаше блендера соедините творог с яйцами, сахаром и крахмалом, измельчите до однородной консистенции.
Add candied fruits, chocolate drops, cooked rice to the curd mixture and mix thoroughly.
В творожную смесь добавьте цукаты, шоколадные капли, готовый рис и тщательно перемешайте.
Set a small part of the chilled dough aside, roll out the other to a thickness of 3-5 mm and place in a greased mold, cutting off excess edges. Spread the filling evenly throughout the pan. Roll out the smaller part of the dough to a thickness of 2 mm and cut into equal strips. Place them on top of the pie in a grid shape. Bake the pie in the oven for 90 minutes at 150°C.
Небольшую часть охлажденного теста отложите в сторону, а другую раскатайте толщиной 3-5 мм и выложите в форму, смазанную маслом, срезая лишние края. Равномерно распределите начинку по всей форме. Меньшую часть теста раскатайте толщиной 2 мм и нарежьте на одинаковые полоски. Выложите их сверху пирога в форме сетки. Выпекайте пирог в духовке 90 минут при 150°C.