Prepare all ingredients. Remove margarine 30 minutes before making brownies. Preheat the oven to 180°C.
Подготовьте все ингредиенты. Маргарин достаньте за 30 минут до приготовления брауни. Разогрейте духовку до 180°C.
Beat eggs, sugar and salt with a mixer until fluffy.
Яйца, сахар и соль взбейте миксером до пышной пены.
Place margarine and chocolate in a saucepan and melt on the stove, stirring constantly, until smooth.
Маргарин и шоколад выложите в сотейник и растопите на плите, постоянно помешивая, до однородной консистенции.
Add melted chocolate to the egg mixture, sift in the flour and beat with a mixer until smooth.
Введите растопленный шоколад в яичную смесь, просейте муку и взбейте миксером до однородной консистенции.
Pour the dough into a pan lined with parchment or greased with butter and bake for 40 minutes at 180°C.
Вылейте тесто в форму, застеленную пергаментом или смазанную маслом, и выпекайте 40 минут при 180°C.
Cut the finished brownie into circles using a special mold and decorate with melted chocolate in the shape of a mummy.
Готовый брауни нарежьте кружочками с помощью специальной формы и украсьте растопленным шоколадом в виде мумии.