If you are using frozen cherries, defrost them. If necessary, remove seeds from berries. Prepare the remaining ingredients specified in the recipe.
Если вы используете замороженную вишню, то разморозьте ее. При необходимости, удалите из ягод косточки. Подготовьте остальные ингредиенты, указанные в рецепте.
Puree the cherries in a blender until pureed.
Вишню пробейте блендером до состояния пюре.
Add milk, oatmeal, salt, sugar to the cherries and beat everything well.
К вишне добавьте молоко, овсянку, соль, сахар и хорошенько все взбейте.
Place the porridge preparation into a container or bowl in which you will serve the porridge in the morning. Place in the refrigerator overnight.
Заготовку для каши переложите в контейнер или посуду, в которой будете подавать кашу с утра. Уберите в холодильник на ночь.
In the morning, remove the porridge from the refrigerator. Chop the nuts into it, add banana and coconut flakes. Serve.
Утром достаньте кашу из холодильника. Покрошите в нее орехи, добавьте банан и кокосовую стружку. Подавайте.
Instead of milk, season the overnight porridge with yogurt - this will make the taste more delicate.
Вместо молока заправьте ночную кашу йогуртом — так вкус станет нежнее.