Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Place the sugar on the bottom of a cold glass, soak the sugar with a couple of drops of bitter liqueur. Add a little water and stir until the sugar is completely dissolved. Add ice and 20 ml bourbon and stir. Pour in another 20 ml of bourbon and stir again. Pour in the last 20 ml of bourbon and stir again.
Сахар выложите на дно холодного бокала, пропитайте сахар парой капель горького ликера. Добавьте немного воды и размешайте до полного растворения сахара. Добавьте лед и 20 мл бурбона и размешайте. Влейте еще 20 мл бурбона и снова перемешайте. Влейте последние 20 мл бурбона и снова перемешайте.
Remove the zest from the orange. Lightly knead it with your hands and squeeze out the released essential oils directly into the cocktail.
С апельсина срежьте цедру. Слегка помните ее руками и выжмите выделившиеся эфирные масла прямо в коктейль.