Preheat the oven to 150°C. Rinse the nuts and dry thoroughly with a paper towel.
Разогрейте духовку до 150 °С. Орехи ополосните и хорошенько просушите бумажным полотенцем.
Chop walnuts and peanuts with a knife or use a mortar, or beat with a blender until crumbly.
Грецкие орехи и арахис измельчите ножом или воспользуйтесь ступкой, или пробейте блендером до состояния крошки.
In a deep bowl, combine nuts and pumpkin seeds.
В глубокой миске смешайте орехи и тыквенные семечки.
Add oatmeal and honey to the same bowl.
В эту же миску добавьте овсяные хлопья и мед.
Cover a baking sheet with parchment. Add granola. Place in the oven to bake for 10 minutes at 150°C. After 10 minutes, stir the mixture and return to the oven for another 10 minutes.
Противень застелите пергаментом. Выложите гранолу. Отправьте выпекаться в духовку на 10 минут при 150 °С. Через 10 минут перемешайте смесь и верните в духовку еще на 10 минут.
Cool the finished granola slightly and serve with milk or yogurt.
Готовую гранолу немного остудите и подавайте с молоком или йогуртом.
Granola will be the best decoration for a homemade smoothie bowl made from frozen banana puree, coconut milk and a handful of fresh berries.
Гранола станет лучшим украшением домашнего смузи-боула на основе пюре из замороженного банана, кокосового молока и горсти свежих ягод.