Peel and chop the ginger as desired.
Имбирь очистите и нарежьте произвольно.
Pour crushed ginger with water in a saucepan, put on fire, bring to a boil and cook under the lid over medium heat for 45 minutes, stirring occasionally. Cool the finished ginger syrup and strain.
Измельченный имбирь залейте водой в сотейнике, поставьте на огонь, доведите до кипения и варите под крышкой на среднем огне 45 минут, периодически помешивая. Готовый имбирный сироп остудите и процедите.
Add sugar to the syrup and heat, stirring constantly, until the sugar is completely dissolved. Cool.
Добавьте в сироп сахар и подогрейте, постоянно помешивая, до полного растворения сахара. Остудите.
Squeeze the lime juice and mix it in a bottle with ginger syrup and sparkling water. Serve chilled.
Выдавите сок лайма, смешайте его в бутылке с имбирным сиропом и газированной водой. Подавайте охлажденным.