Pour vegetable oil into a deep fryer or ladle and heat it to 180-190 °C. Remove sausages from packaging.
Налейте растительное масло во фритюрницу или в ковшик и разогрейте его до 180-190 °С. Сосиски очистите от упаковок.
Cut the sausages in half.
Порежьте сосиски пополам.
Place the sausage halves on skewers.
Насадите половинки сосисок на шпажки.
Prepare corn dog dough. To do this, break an egg into a deep bowl and add corn and wheat flour. Also add salt, sugar and baking powder.
Приготовьте тесто для корн-догов. Для этого в глубокую чашу разбейте яйцо и добавьте кукурузную и пшеничную муку. Также добавьте соль, сахар и разрыхлитель.
Add milk and whisk until smooth. The consistency of the dough should resemble thick sour cream.
Добавьте молоко и перемешайте венчиком до однородности. Консистенция теста должна напоминать густую сметану.
Pour the dough into a glass. This is necessary to make it more convenient to dip the sausages.
Перелейте тесто в стакан. Это нужно для того, чтобы было удобнее обмакивать сосиски.
Dredge the sausages in cornmeal.
Обваляйте сосиски в кукурузной муке.
Then dip the sausage into the batter.
Затем обмакните сосиску в тесто.
Place the sausage in hot oil and fry for 3-4 minutes until golden brown. Do this with all sausages.
Опустите сосиску в горячее масло и жарьте 3-4 минуты до золотистой корочки. Так поступите со всеми сосисками.
Place cooked corn dogs on paper towels to remove excess oil.
Готовые корн-доги выложите на бумажные полотенца, чтобы удалить с них лишнее масло.
Serve corn dogs with a sauce such as ketchup or barbecue.
Подавайте корн-доги с соусом, например, кетчупом или барбекю.