Preheat the oven to 180°C. Wash the strawberries and cherries, remove the seeds from the cherries, then chop them coarsely. Finely chop the nuts.
Разогрейте духовку до 180°C. Клубнику и черешню промойте, удалите косточки из черешни, затем крупно нарежьте. Орехи мелко порубите.
Place the chopped berries in a container, add starch and sugar, mix gently.
Нарезанные ягоды положите в емкость, добавьте крахмал и сахар, аккуратно перемешайте.
Take another container and pour oatmeal, flour, coconut flakes into it, season with oreamas, honey, salt and oil. Thoroughly grind the ingredients into crumbs.
Возьмите ещё одну емкость и насыпьте в нее овсяные хлопья, муку, кокосовую стружку, заправьте ореами, медом, солью и маслом. Тщательно перетрите ингредиенты в крошку.
Place the berries in a baking dish and top with the dry ingredients. Place the container to bake in an oven preheated to 180°C for 20-35 minutes.
Поместите ягоды в емкость для выпекания ягоду, а сверху положите сухие ингредиенты. Поставьте емкость запекаться в заранее разогретую до 180°C духовку на 20-35 минут.