Chop the garlic and parsley. Grate the carrots on a fine grater. Cook the rice according to the instructions on the package.
Чеснок и петрушку измельчите. Морковь натрите на мелкой терке. Рис сварите, согласно инструкции на упаковке.
Place the head of cabbage in a pan of boiling salted water and cook until the leaves are soft. Divide the cooled cabbage into leaves.
Кочан капусты опустите в кастрюлю с кипящей подсоленной водой и варите до мягкости листьев. Остывшую капусту разделите на листья.
Prepare the filling: in a bowl, combine minced meat, onion, carrots, garlic, parsley, egg, salt and pepper to taste. Stir. Add boiled rice to the minced meat and mix again.
Приготовьте начинку: в миске смешайте фарш, лук, морковь, чеснок, петрушку, яйцо, соль и перец по вкусу. Перемешайте. Добавьте в фарш вареный рис и еще раз перемешайте.
Place 1-1.5 tbsp. l. stuffing onto a cabbage leaf and roll up the cabbage roll. Place the pieces in a deep heat-resistant bowl.
Выложите 1-1,5 ст. л. начинки на капустный лист и сверните голубец. Выложите заготовки в глубокую жаропрочную посуду.
In a separate bowl, mix the tomato paste with the broth and pour the resulting sauce into the cabbage rolls. Cover and bring to a boil over high heat. As soon as the liquid boils, reduce the heat to low and cook for another 30-40 minutes.
В отдельной миске смешайте томатную пасту с бульоном и влейте получившийся соус к голубцам. Накройте крышкой и доведите до кипения на сильном огне. Как только жидкость закипит, убавьте огонь до минимального и готовьте еще минут 30-40.