Chop the mushrooms, chop the garlic and parsley. Grate the carrots on a fine grater. Cook the rice according to the instructions on the package.
Грибы измельчите, чеснок и петрушку измельчите. Морковь натрите на мелкой терке. Рис сварите, согласно инструкции на упаковке.
Place the head of cabbage in a pan of boiling salted water and cook until the leaves are soft. Divide the cooled cabbage into leaves.
Кочан капусты опустите в кастрюлю с кипящей подсоленной водой и варите до мягкости листьев. Остывшую капусту разделите на листья.
Heat a frying pan with olive oil and fry the onion, garlic, carrots and mushrooms for 5-7 minutes until tender. Season with salt and pepper to taste, add parsley and stir. Mix fried vegetables with boiled rice.
Разогрейте сковороду с оливковым маслом и обжарьте лук, чеснок, морковь и шампиньоны 5-7 минут до готовности. Посолите и поперчите по вкусу, добавьте петрушку, перемешайте. Смешайте обжаренные овощи с вареным рисом.
Place 1-1.5 tbsp. l. stuffing onto a cabbage leaf and roll up the cabbage roll. Place the pieces in a deep heat-resistant bowl.
Выложите 1-1,5 ст. л. начинки на капустный лист и сверните голубец. Выложите заготовки в глубокую жаропрочную посуду.
In a separate bowl, mix the tomato paste with the broth and pour the resulting sauce into the cabbage rolls. Cover and bring to a boil over high heat. As soon as the liquid boils, reduce the heat to low and cook for another 30-40 minutes.
В отдельной миске смешайте томатную пасту с бульоном и влейте получившийся соус к голубцам. Накройте крышкой и доведите до кипения на сильном огне. Как только жидкость закипит, убавьте огонь до минимального и готовьте еще минут 30-40.