Grind the salt and other spices well in a mortar. Peel the garlic.
Соль с остальными специями хорошо растолките в ступке. Чеснок очистите.
Mix spices with honey and vodka.
Смешайте специи с медом и водкой.
Rub the meat with marinade and leave to marinate for 2-3 hours in the refrigerator.
Натрите мясо маринадом и оставьте мариноваться на 2-3 часа в холодильнике.
Pat the marinated meat dry with a paper towel to remove any remaining marinade. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the meat on both sides, no more than 2 minutes on each.
Промокните замаринованное мясо бумажным полотенцем, чтобы удалить остатки маринада. Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте мясо с двух сторон, не более 2 минут с каждой.
Place the meat in a baking dish, add cherry tomatoes, garlic cloves, and drizzle with olive oil. Then place in the oven and bake at 180°C for 8-10 minutes.
Выложите мясо в форму для выпекания, добавьте помидоры черри, зубчики чеснока, сбрызните оливковым маслом. Затем отправьте в духовку и запекайте при 180°C 8-10 минут.