Remove the cottage cheese and eggs from the refrigerator.
Творог и яйца достаньте из холодильника.
Mix semolina with sour cream and leave for 30 minutes.
Смешайте манку со сметаной и оставьте на 30 минут.
In a blender bowl, beat cottage cheese, sugar, egg, baking powder, salt, butter and vanilla until smooth.
В чаше блендера взбейте до однородной массы творог, сахар, яйцо, разрыхлитель, соль, масло и ваниль.
In a bowl, combine semolina with sour cream, curd mass and dried fruits. Stir gently.
В миске соедините манку со сметаной, творожную массу и сухофрукты. Аккуратно перемешайте.
Prepare the slow cooker. Grease the pan with butter, add the curd mixture and cook in the multicooker on the “Baking” mode for 35 minutes. Do not rush to open the finished casserole; let it sit for another 15 minutes.
Подготовьте мультиварку. Смажьте форму сливочным маслом, выложите творожную массу и готовьте в мультиварке на режиме «Выпечка» 35 минут. Не торопитесь открывать готовую запеканку, дайте ей постоять еще 15 минут.