Cut the butter into cubes. Preheat oven to 230°C
Сливочное масло нарежьте кубиком. Разогрейте духовку до 230°C
Beat eggs with milk and buttermilk (low fat cream). Place two tablespoons of the resulting mixture in a separate container.
Взбейте яйца с добавлением молока и пахты (обезжиренные сливки). Две столовые ложки получившейся смеси отложите в отдельную емкость.
Mix flour, sugar, baking powder and salt in a container. Add the butter cubes and mix thoroughly. Add the egg mixture and stir until smooth. Cover the dough with a towel and let rest for 20-30 minutes.
Смешайте в емкости муку, сахар, разрыхлитель и соль. Добавьте кубики масла и тщательно перемешайте. Введите яичную смесь и перемешайте до однородности. Накройте тесто полотенцем и дайте отдохнуть 20-30 минут.
Knead the dough into a layer 25 mm thick. Cut out round blanks.
Разомните тесто в пласт толщиной 25 мм. Вырежьте круглые заготовки.
Place the pieces on a baking sheet and brush each one with the egg mixture. Then place in an oven preheated to 230°C for 10-12 minutes, until golden brown.
Выложите заготовки на противень и смажьте каждую яичной смесью. Затем отправьте в заранее разогретую до 230°C духовку на 10-12 минут, до появления золотистого цвета.
Whip the cream into a fluffy mass.
Взбейте сливки в пышную массу.