Preheat oven to 200°C. Grate the cheese on a fine grater.
Разогрейте духовку до 200°C. Сыр натрите на мелкой терке.
Dust your work surface with flour and roll out the dough. Using a glass, cut out three round pieces. Press a glass into each piece and form sides. Prick the center of each piece with a fork, and then place everything in the refrigerator for 10 minutes.
Присыпьте рабочую поверхность мукой и раскатайте тесто. С помощью стакана вырежьте три круглые заготовки. Вдавите стакан в каждую заготовку и сформируйте бортики. Наколите центральную часть каждой заготовки вилкой, а затем отправьте все в холодильник на 10 минут.
Place the pieces on parchment and bake in an oven preheated to 200°C for 7 minutes.
Заготовки переложите на пергамент и выпекайте в заранее разогретой до 200°C духовке 7 минут.
Pull the pieces through the center with a fork and sprinkle with grated cheese.
Протяните заготовки в центре вилкой и посыпьте тертым сыром.
Spoon the eggs into the dough, season with salt and pepper and return to the oven for another 12 minutes.
Яйца вылодите ложкой в заготовки, поперчите, посолите и верните в духовку ещё на 12 минут.