Hard boil the eggs: place them in cold water and cook for 8 minutes after boiling. Dip the finished eggs into ice water and peel. To prevent eggs from leaking during cooking, add 0.5 tsp. salt into water. To clean the eggs better, quickly plunge them into ice water. Wash the vegetables and dry with a paper towel.
Яйца сварите вкрутую: положите их в холодную воду и варите 8 минут после закипания. Готовые яйца опустите в ледяную воду и очистите. Чтобы яйца не вытекали при варке, добавьте 0,5 ч.л. соли в воду. Чтобы яйца лучше чистились, резко опустите их в ледяную воду. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем.
Peel the eggs and cut into small cubes.
Яйца очистите и нарежьте мелким кубиком.
Chop the onion and garlic into small cubes.
Лук и чеснок порубите мелким кубиком.
Cut the crab sticks into small cubes too.
Крабовые палочки тоже нарежьте небольшим кубиком.
Blanch the tomatoes. To do this, make cross cuts on them, place them in boiling water in a saucepan, and keep in boiling water for 1 minute. Then quickly plunge into ice water and remove the skin. Then cut the tomatoes into cubes.
Помидоры бланшируйте. Для этого сделайте на них крестовые надрезы, опустите в кипящую воду в кастрюле, подержите в кипятке в течение 1 минуты. Затем резко опустите в ледяную воду и снимите кожицу. Затем нарежьте помидоры кубиком.
Assemble the salad: combine beans and other ingredients in a deep bowl.
Соберите салат: в глубокой миске соедините фасоль и другие ингредиенты.
Season the salad with mayonnaise and also add 1 tbsp. l. sour cream for a milder taste. Add salt, pepper and mix well.
Заправьте салат майонезом, а также добавить 1 ст. л. сметаны, чтобы вкус был нежнее. Посолите, поперчите и хорошо перемешайте.
Serve the salad garnished with finely chopped dill and green onions.
Подавайте салат, украсив мелко нарезнным укропом и зеленым луком.
To make the filling more interesting, add canned corn and green beans to the salad.
Чтобы начинка была интересней, добавьте в салат консервированную кукурузу и стручковую фасоль.