Preheat the oven to 160°C. Separate the whites from the yolks.
Разогрейте духовку до 160°C. Отделите белки от желтков.
Add butter, kefir and milk to the yolks, and then beat with a blender for 2 minutes.
Добавьте к желткам масло, кефир и молоко, а затем взбейте блендером в течение 2 минут.
Separately, beat the egg whites, sugar and vanillin in a blender.
Отдельно взбейте в блендере белки, сахар и ванилин.
Combine the three mixtures and beat again.
Соедините три смеси и взбейте ещё раз.
Fry the waffles in a waffle iron, and then place in an oven preheated to 160°C and toast until crisp for 2-3 minutes.
Поджарьте вафли в вафельнице, а затем поместите в заранее разогретую до 160°C духовку и подсушите до хрустящей корочки в течение 2-3 минут.