Grate Parmesan, chop garlic and parsley, cut champignons into thin slices.
Пармезан натрите, чеснок и петрушку измельчите, шампиньоны нарежьте тонкими слайсами.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the garlic and thyme, then add the mushrooms and fry until all the liquid has evaporated. Then add salt, pepper and parsley.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте чеснок с тимьяном, затем добавьте грибы и жарьте, пока не выкипит вся жидкость. Затем добавьте соль, перец и петрушку.
Mix fried mushrooms with grated cheese.
Смешайте обжаренные грибы с тертым сыром.
Place the filling on the bread in layers: bread, chicken, mushrooms, bread. Then bake the sandwiches in a sandwich maker for a couple of minutes.
Выложите начинку на хлеб слоями: хлеб, курица, грибы, хлеб. Затем запеките сендвичи в сендвичнице в течение пары минут.