Wash and dry the spinach. Chop the onion, cheese and mushrooms.
Шпинат промойте и просушите. Лук, сыр и шампиньоны нарежьте.
Cover the spinach with water and cook for 10 minutes over medium heat, covered. Then drain the water and squeeze out excess moisture.
Залейте шпинат водой и варите 10 минут на среднем огне, под крышкой. Затем слейте воду и отожмите лишнюю влагу.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onions and mushrooms.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук и шампиньоны.
Beat eggs and whites in a container. Chop the spinach and add to the eggs, then season with salt and pepper.
Взбейте в емкости яйца и белок. Нарежьте шпинат и добавьте к яйцам, а затем посолите и поперчите.
Pour the eggs and spinach into the mushrooms, add the cheese, cover and fry for 5 minutes.
Влейте яйца со шпинатом к грибам, добавьте сыр, накройте крышкой и жарьте 5 минут.