Wash the greens, dry and finely chop.
Зелень промойте, просушите и мелко нарежьте.
Mix flour, water, salt and then mix everything. Knead the dough in your hands, then cover with a towel and leave for 15 minutes.
Смешайте муку, воду, соль, а затем все перемешайте. Размните тесто в руках, после чего накройте полотенцем и оставьте на 15 минут.
Mash the cottage cheese with a fork, add eggs, salt, and then mix everything thoroughly. Add herbs and stir again.
Разомните творог вилкой, добавьте яйца, посолите, а после все тщательно перемешайте. Добавьте зелень и перемешайте еще раз.
Divide the dough into four parts, roll out each dough ball and place the filling in the middle, then fold the edges.
Разделите тесто на четыре части, раскатайте каждый шарик теста и выложите в середину начинку, затем загните края.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry each flatbread on both sides.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте каждую лепешку с двух сторон.