Prepare the remaining ingredients specified in the recipe. Remove the eggs from the refrigerator. Wash the champignons and dry with a paper towel.
Подготовьте остальные ингредиенты, указанные в рецепте. Яйца достаньте из холодильника. Шампиньоны помойте и просушите бумажным полотенцем.
Cut the mushrooms into slices.
Грибы нарежьте пластинками.
Separate the whites from the yolks. Place the whites in one bowl and the yolks in another. Beat the whites with a mixer into a strong foam. Add milk, salt and pepper to taste to the yolks and shake well with a fork.
Отделите белки от желтков. Белки выложите в одну миску, а желтки — в другую. Белки взбейте миксером в крепкую пену. В желтки добавьте молоко, соль и перец по вкусу и хорошенько взболтайте вилкой.
Heat a frying pan with butter and a drop of vegetable oil. Fry the mushrooms for 10 minutes over low heat and remove from the pan.
Разогрейте сковороду со сливочным маслом и каплей растительного. Обжарьте грибы 10 минут на небольшом огне и достаньте из сковороды.
Pour the yolk mixture into the mushroom pan so that it is evenly distributed over the bottom of the pan.
В сковороду из-под грибов влейте желтковую массу так, чтобы она равномерно распределилась по дну сковороды.
Place egg whites on top.
Сверху выложите белки.
Wait 2 minutes for the whites to cook, then place the previously fried mushrooms on top of the whites.
Подождите 2 минуты, пока белки приготовятся, затем выложите поверх белков обжаренные ранее грибы.
The omelette is ready. Bon appetit!
Омлет готов. Приятного аппетита!
Sprinkle the finished omelette with finely chopped green onions and garnish with cherry halves.
Готовый омлет присыпьте мелко нарубленным зеленым луком и украсьте половинками черри.