Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash vegetables and prunes.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи и чернослив помойте.
Cut the smoked chicken breast into thin slices.
Копченую куриную грудку нарежьте тонкими ломтиками.
Cut the prunes into small pieces.
Чернослив нарежьте небольшими кусочками.
Cut cherry tomatoes in half.
Помидоры черри разрежьте пополам.
Cut the cheese into small cubes.
Брынзу нарежьте небольшими кубиками.
Prepare salad dressing. To do this, mix Provençal herbs and vegetable oil.
Подготовьте заправку для салата. Для этого смешайте прованские травы и растительное масло.
Assemble the salad. First, place the spinach on a plate. Then, one by one, add slices of smoked chicken, cherry tomatoes, prunes and feta cheese. Drizzle the salad with vegetable oil dressing.
Соберите салат. Сначала выложите на тарелку шпинат. Затем по очереди выложите ломтики копченой курицы, помидоры черри, чернослив и брынзу. Полейте салат заправкой из растительного масла.