Prepare all the ingredients and place them on the table for easy use. Wash the mushrooms. Peel the onion. Preheat the oven to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства использования. Помойте грибы. Очистите луковицу от шелухи. Разогрейте духовку до 180 С.
Cut the onions and mushrooms into half rings. Grate both types of cheese on a coarse grater.
Нарежьте лук и грибы полукольцами. Оба вида сыра натрите на крупной терке.
Place sour cream in a bowl. Break 2 eggs there and mix all the ingredients well.
Выложите в миску сметану. Разбейте туда же 2 яйца и хорошо перемешайте все ингредиенты.
Place the onions and mushrooms in a frying pan greased with vegetable oil. Add spices and fry over medium heat until golden brown.
Выложите лук и грибы на сковороду, смазанную растительным маслом. Добавьте специи и обжаривайте на среднем огне до золотистого цвета.
Place the filling on the pita bread. Sprinkle soft cheese on top. Wrap the pita bread into a roll. Cut the resulting roll into several pieces.
Выложите начинку на лаваш. Посыпьте сверху мягким сыром. Заверните лаваш в рулет. Разрежьте получившийся рулет на несколько кусочков.
Place the resulting pieces into a baking dish. Fill with a mixture of sour cream and eggs. Sprinkle with hard cheese.
Выложите получившиеся кусочки в форму для запекания. Залейте смесью из сметаны и яиц. Посыпьте твердым сыром.
Bake the pie in an oven preheated to 180 C for 35-45 minutes. Ready!
Запекайте пирог в разогретой до 180 С духовке в течении 35-45 минут. Готово!
Garnish with finely chopped green onions and sour cream. Cut the lavash pie with mushrooms into portions. Place portions of the pie on plates and serve it as a first course or with tea! Bon appetit!
Украсьте мелконарезанным зеленым луком и сметаной. Порционно нарежьте пирог из лаваша с грибами. Разложите порции пирога по тарелкам и подавайте его в качестве первого блюда или к чаю! Приятного аппетита!