Prepare all ingredients. Wash the cherry tomatoes. Wash and peel other vegetables.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте помидоры черри. Помойте другие овощи и очистите их.
Take a cutting board. To begin, cut the sausage into two halves lengthwise, and then cut into circles. Then also chop the carrots and cut the onion into half rings. Cut the cherry tomatoes into halves.
Возьмите разделочную доску. Для начала разрежьте сосиску на две половины вдоль, а после нарежьте кружочками. Затем также нарежьте морковь и полукольцами нарежьте лук. Половинками нарежьте помидоры черри.
Take a deep frying pan and grease it with vegetable oil. Heat it well, and then lay out all the chopped products for frying.
Возьмите глубокую сковороду и смажьте ее растительным маслом. Хорошо разогрейте ее, а после выложите все нарезанные продукты для обжарки.
Add buckwheat to the pan, fill it with warm boiled water. Then add Provençal herbs and tomato paste.
Добавьте в сковороду гречку, залейте ее теплой кипяченой водой. Затем добавьте прованские травы и томатную пасту.
Mix all the ingredients in a frying pan, cover with a lid and leave to simmer for 15 minutes until the buckwheat is ready.
Перемешайте все ингредиенты в сковороде, накройте крышкой и оставьте томиться на 15 минут до готовности гречки.
Remove the lid from the pan and add the chopped cherry tomatoes. Add salt and ground black pepper to taste. Mix the dish well.
Снимите крышку со сковороды, выложите нарезанные помидоры черри. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу. Хорошо перемешайте блюдо.
Take a beautiful deep plate and place the finished dish in it. Buckwheat with sausages combined with vegetables, ketchup and Provençal herbs is ready!
Возьмите красивую глубокую тарелку и выложите в нее готовое блюдо. Гречка с сосисками в сочетании с овощами, кетчупом и прованскими травами готова!