Check all the necessary ingredients and prepare your work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, подготовьте рабочую поверхность.
Grind the cookies in a blender.
Измельчите печенье в блендере.
Mix crushed cookies with butter, melted in a water bath.
Смешайте измельченное печенье со сливочным маслом, растопленным на водяной бане.
Layer the cookies into the cake layer.
Выложите из печенья корж для торта.
Place cottage cheese, sour cream and sugar in a deep bowl.
Выложите в глубокую миску творог, сметану и сахар.
Beat the ingredients until smooth.
Взбейте ингредиенты до однородности.
Add vanilla sugar and mix thoroughly.
Добавьте ванильный сахар и тщательно перемешайте.
Pour a layer of sour cream and cottage cheese onto the crust. Place the cake in the refrigerator for 2 hours.
Залейте на корж слой из сметаны и творога. Уберите торт в холодильник на 2 часа.
Dissolve gelatin in canned tangerine syrup.
Разведите желатин в сиропе консервированных мандаринов.
Pour syrup over the cake and place canned tangerines in an even layer.
Залейте торт сиропом и выложите ровным слоем консервированные мандарины.
Garnish the dish with fresh mint.
Украсьте блюдо свежей мятой.
Place the cake in the refrigerator for 40-50 minutes until the top layer has completely hardened.
Уберите торт в холодильник на 40-50 минут до полного застывания верхнего слоя.
Garnish servings with fresh mint. Bon appetit!
Украсьте порции свежей мятой. Приятного аппетита!