Measure out all ingredients. Peel the bananas. Preheat the oven to 180°C.
Отмерьте все ингредиенты. Очистите бананы от кожуры. Разогрейте духовку до 180°С.
Place the peeled bananas in a bowl and mash with a fork or masher until smooth.
Выложите очищенные бананы в миску и разомните вилкой или толкушкой до состояния пюре.
Add sugar, honey, melted butter and lemon juice. Mix everything thoroughly.
Добавьте сахар, мёд, растопленное сливочное масло и лимонный сок. Все тщательно перемешайте.
Add one chicken egg to the banana mixture. Stir again.
Добавьте в банановую массу одно куриное яйцо. Снова перемешайте.
Add sifted flour and baking powder. Knead the dough. Knead it until it starts to come away from the sides of the bowl.
Добавьте просеянную муку и разрыхлитель. Замесите тесто. Месите его до тех пор, пока оно не начнет отлипать от стенок чаши.
Divide the dough into portions and form gingerbread cookies. Place them on a baking sheet lined with parchment paper. Pre-grease the parchment with vegetable oil.
Разделите тесто на порции и сформируйте пряники. Выложите их на противень, застеленный пергаментной бумагой. Предварительно смажьте пергамент растительным маслом.
Place the gingerbread cookies in the oven to bake for 30-40 minutes.
Отправьте пряники в духовку выпекаться на 30-40 минут.
Gingerbread cookies with banana are ready. Bon appetit!
Пряники с бананом готовы. Приятного аппетита!
Add nuts and dried fruits to the gingerbread. Serve the treat sprinkled with powdered sugar.
Добавьте в пряники орехи и сухофрукты. Подайте угощение, посыпав сахарной пудрой.