Grind the banana into puree. Prepare deep fryer.
Банан перетрите в пюре. Подготовьте фритюр.
Beat eggs, sugar, margarine and milk until smooth.
Взбейте яйца, сахар, маргарин и молоко до однородности.
Add flour sifted with baking soda, salt, vanillin and cinnamon, then mix everything thoroughly, and then add chopped banana and knead the dough.
Добавьте муку, просеянную с содой, солью, ванилином и корицей, затем все тщательно перемешайте, а потом добавьте нарезанный банан и замешайте тесто.
Divide the dough into four parts and roll out to 1 cm thick.
Разделите тесто на четыре части и раскатайте толщиной 1 см.
Using a mold, cut out a circle, and in it there is another circle of smaller diameter.
С помощью формы вырежьте круг, а в нем еще один круг меньшего диаметра.
Deep fry the donuts until golden brown.
Обжарьте пончики во фритюре до золотистого цвета.