Peel and chop the onion.
Очистите и нарежьте лук.
Fry the chicken until golden brown in a small amount of oil. Then finish cooking in the oven at 180°C for 15 minutes.
Обжарьте курицу до золотистого цвета, на небольшом количестве масла. Затем доведите до готовности в духовке при 180 °C в течение 15 минут.
Let the chicken cool slightly and then cut into pieces. Add corn, onion, cherry tomatoes, shredded cheddar, crushed chili and feta. Season with barbecue sauce, salt, pepper and stir.
Дайте курице немного остыть и затем нарежьте. Добавьте кукурузу, лук, помидоры черри, тертый чеддер, измельченный перец чили и фету. Заправьте соусом барбекю, солью, перцем и перемешайте.
Place the flatbread on the frying pan and spread some of the filling. Cover with a second tortilla and brown the quesadilla on both sides.
Выложите лепешку на сковородку, распределите часть начинки. Накройте второй лепешкой и подрумяньте кесадилью с обеих сторон.
Cut the quesadilla into 4 pieces.
Разрежьте кесадилью на 4 части.