Wash the cabbage and remove any bad leaves. Remove the packaging from the sausages and peel the onions.
Помойте капусту и удалите у нее плохие листья. Снимите упаковку с сосисок и очистите репчатый лук.
Cut the sausages into small strips or circles.
Нарежьте сосиски небольшой соломкой или кружочками.
Cut the onion into thin half rings.
Репчатый лук нарежьте тонкими полукольцами.
Chop the cabbage thinly.
Капусту тонко нашинкуйте.
Turn on the “Frying” program in the multicooker and set it for 10 minutes. Heat the vegetable oil and fry the onion until soft.
Включите в мультиварке программу «Жарка» и выставите 10 минут. Разогрейте растительное масло и обжарьте лук до мягкости.
Add sausages to the multicooker bowl. Fry them together with the onion until golden brown.
Добавьте в чашу мультиварки сосиски. Жарьте их вместе с луком до румяного оттенка.
Add a tablespoon of ketchup, cabbage, salt and black pepper to taste.
Добавьте столовую ложку кетчупа, капусту, соль и черный перец по вкусу.
Pour a glass of water over everything and stir. Set the multicooker to the “Stewing” or “Cooking” program and the time for 40 minutes. Close the lid. Stir the finished dish.
Залейте всё стаканом воды и перемешайте. Выставите на мультиварке программу «Тушение» или «Варка» и время 40 минут. Закройте крышку. Готовое блюдо перемешайте.
Serve cabbage with sausages, garnished with green onions. Bon appetit!
Подайте капусту с сосисками, украсив перьями зеленого лука. Приятного аппетита!
Add grated carrots and bell pepper to the dish, so it will become even healthier and tastier. Serve the dish with fresh Borodino bread.
Добавьте в блюдо тертую морковь и болгарский перец, так оно станет еще полезнее и вкуснее. Подайте к блюду свежий бородинский хлеб.