Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the vegetables and chicken liver, peel the grapefruit, boil the eggs.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи и куриную печень помойте, очистите грейпфрут, яйца отварите.
Cut cherry tomatoes in half.
Помидоры черри разрежьте пополам.
Cut the peeled grapefruit into medium pieces.
Очищенный грейпфрут нарежьте средними кусочками.
Cut the chicken liver into small pieces and fry on both sides in a frying pan with vegetable oil and spices until cooked.
Куриную печень разрежьте на небольшие кусочки и обжарьте с двух сторон на сковороде с растительным маслом и специями до готовности.
Cut the chicken eggs into slices.
Куриные яйца разрежьте на дольки.
Assemble the salad. First, place the spinach on a plate, pour vegetable oil over it and add spices. Top with chicken liver, cherry tomatoes, grapefruit and eggs.
Соберите салат. Сначала выложите на тарелку шпинат, полейте его растительным маслом и добавьте специи. Сверху выложите куриную печень, помидоры черри, грейпфрут и яйца.
Drizzle balsamic vinegar over the salad and serve.
Полейте салат бальзамическим уксусом и подавайте к столу.